Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Meir Consulting Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Panou fotovoltaic cu sistem Degertracker
20000 €
Brand
DIVERSE MODELE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Noi oferim cea mai bună soluţie pentru orice acoperiş.

Modulele Premium pot fi instalate pe inclinatii si suprafete variate fiind disponibile in diverse dimensiuni si puteri nominale, fiind potrivite atat pentru acoperisuri plate, cat si pentru zone deschise si fatade, pentru proiectarea personalizata, dar şi pentru orice tip de acoperisuri traditionale.
Diverse dimensiuni disponibile – de la module cu suprafata mica pentru sisteme rezidentiale de mici dimensiuni, permit utilizarea la maximum a suprafetei acoperisului pana la module cu suprafata mare care permit utilizarea optima a suprafetei in cazul sistemelor de dimensiuni mari.

Sisteme de tracking pentru sisteme fotovoltaice: numeroase plante, cum ar fi floarea soarelui de exemplu, se orienteaza singure dupa pozitia soarelui pe parcursul unei zile. Este un principiu simplu, dar extraordinar, care poate fi aplicat perfect pentru a optimiza eficienta sistemelor de energie solara. Motivul: Modulele fotovoltaice care urmaresc traiectoria soarelui capteaza o cantitate mai mare de energie si prin urmare produc cu siguranta mai multa putere decat modulele cu o instalare fixa.
Din Gura in Gura